طراحی دکوراسیون داخلی و خارجی (رستوران، فست فود، کافی شاپ)
ارائه نرم افزار جامع مدیریت رستوران
تهیه و تدوین برنامه استراتژیک رستوران، فست فود، کافی شاپ
پلان آشپزخانه و تهیه دستگاه های مورد نیاز به همراه نقشه چیدمان ماشین آلات آشپزخانه
ارائه دستورالعمل های غذایی طبق منوهای روز دنیا
ارائه منو با توجه به تجهیزات و ذائقه منطقه
تهیه و تدوین آیین نامه انظباطی و شرح وظایف پرسنل
برآورد هزینه راه اندازی کامل
طراحی و چاپ بروشور , تراکت , منو و تابلو توسط گروه
گزینش و استخدام و آموزش کارکنان و مدیران
تعیین قیمت تمام شده غذاها
تدوین سیاست های بهداشت و سلامت کلیه پرسنل
اصلاح سازی منو
آموزش منوهای جدید (غذاهای ایرانی,فرنگی,فست فود,کافی شاپ و سس)در محیط آشپزخانه خودتان
ارائه انواع پودرهای سوخاری(اسپایسی,نرمال,استریپس و پودرپیتزا)
ارائه انواع ادویه های خارجی
راه اندازی فست فود,راه اندازی کافی شاپ,مشاوره فست فود و کافی شاپ,راه اندازی رستوران