زبان های برنامه نویسی معمولاً پولساز هستند اما برخی از آنها مشهور به زبان های برنامه نویسی پولساز هستند که البته طبق گزارشات موجود از سال 1403، مشخص شده است که کدام یک از زبان ها توانسته اند موفق تر ظاهر شوند و به نوعی سطح درامدزایی بالاتری را رقم بزنند.
جاوا اسکریپت زبان برنامه نویسی داینامیک و پردرآمد
Javascript به عنوان یک زبان برنامه نویسی پویا و شی گرا شناخته می شود و در سال گذشته واقعاً غوغا به پا کرده است. دلیل موفقیت این زبان برنامه نویسی، ورود آن به صفحات تعاملی وب بوده به طوری که بسیاری از اپ های موبایل و حتی بازی های گرافیکی را پوشش داده است. البته وجود کتابخانه های در دسترس و ساده جاوا اسکریت نیز به نوبه خود سبب موفقیت آن شده است مثلاً ری اکت یکی از کتابخانه های اصولی این زبان محسوب می شود. البته که یادگیری آن بسیار اسان بوده و همین موضوع باعث می شود تا دانشجویان هم از این زبان به درامدزایی خوبی برسند.
سی پلاس پلاس، با قابلیت توسعه نوآورانه ترین سیستم های نرم افزاری
شاید سی پلاس پلاس یک زبان برنامه نویسی قدیمی شناخته شود اما به قدری قدرتمند و منعطف ظاهر شده است که می توان آن را نوآورانه و پیچیده تلقی کرد. به یاد داشته باشید که طبق آمارهای موجود این زبان در سال گذشته توانسته از پس سیستم های نرم افزارهای فوق العاده پیچیده در کل دنیا برآید. سی پلاس پلاس بسیار وسیع عمل می کند. بسیاری از سیستم عامل ها توسط این زبان نوشته شده اند. یک سری بازی های ویدیویی نیز وجود دارند که توسط این زبان به رتبه خوبی دست یافته اند.
سی پلاس پلاس به ورود خود به پلتفرم ترید، توانست به عنوان یک زبان پولساز در سال 1403 شناخته شود. زبانی که شبیه سازی علمی خوبی را به همراه دارد. سی پلاس پلاس زبانی سطح بالا محسوب می شود. این زبان در پروژه های دسترسی به پایگاه ها داده، مرورگر وب، انیمیشن سازی و همینطور ساخت کامپایلر نیز عملکرد خوبی از خود نشان داده است. سی پلاس پلاس در سیستم های توزیع شده و ابری واقعاً یک انتخاب درآمدزا محسوب می شود. در واقع برنامه های مبتنی بر رابط گرافیکی به واسطه این زبان می توانند نتایج خوبی به همراه داشته باشند و در نهایت نیز بسیار ایده آل به شمار می آیند. علاوه بر این ها سی پلاس پلاس زبانی است که در دانشگاه ها هم تدریس می شود و این کار باعث شده است تعداد پروژه های دانشجویی سی پلاس پلاس نیست افزایش پیدا کند. با نگاهی به صفحه انجام پروژه سی پلاس پلاس متوجه خواهید شد که تعداد پروژه های این زبان برنامه نویسی چقدر زیاد و وسیع است.
سی شارپ مناسب توسعه ویندوز و بازی ها
سی شارپ از دسته زبان های برنامه نویسی پولساز بوده که معمولاً باعث توسعه ویندوز می شود. این زبان برنامه نویسی حتی توانسته در دنیای فناوری هم موفق ظاهر شود. زبانی که به طراحی اصولی بازی ها کمک زیادی می کند. سادگی سی شارپ باعث می شود دانشجویان زیادی به سمت آن کشیده شوند. این سادگی در کنار قابلیت های زیادی که سی شارپ دارد واقعاً یک برگ برنده محسوب می شود. البته که سی شارپ در وب و موبایل هم یک انتخاب خوب است و برای اکوسیستم مایکروسافت هم به صورت حرفه ای عمل می کند. به هر حال سی شارپ هم در لیست پردرآمدترین زبان های برنامه نویسی در سال 1403 اعلام شده است و آمارها نشان دهنده پیشرفت خوب این زبان هستند.
PHP پولسازترین زبان برای طراحی سایت
به قدری انعطاف پذیری زبان PHP زیاد است که می تواند وابسته به سرورهای قدرتمند مختلفی پیش رفته و به نتیجه خوبی برسد. PHP منبع باز بوده و به عنوان زبان سمت سرور شناخته می شود. این زبان معمولاً برای وب سایت ها به کار می ود و البته که در پروژه های مربوط به توسعه ابزارها نیز عملکرد مناسبی دارد. شاید یکی از دلایلی که PHP به عنوان زبان برنامه نویسی پولساز شناخته شده است سادگی آن در یادگیری است. البته نباید از تنوع بالای فریمورک های PHP نیز گذشت. زیربنای این زبان وابسته به سیستم مدیریت محتوا است. البته که در سال گذشته، PHP توانسته برای سیستم های مدیریت ارتباط با مشتری هم نتایج خوبی به همراه داشته باشد.
پایتون، زبان برنامه نویسی شی گرا و سطح بالا
طبق آمارهای موجود می توان پایتون را به عنوان یکی از زبان های برنامه نویسی قدرتمند در سال گذشته اعلام کرد. این زبان سطح بالا بوده اما در عین حال ساده است. در واقع مشخص شده است بسیاری از پروژه های تجاری به واسطه پایتون توانسته اند به سودآوری خوبی برسند. بسیاری از افرادی که علاقه به اسکریپت نویسی دارند و یا به فکر ساخت اپلیکیشن هستند از زبان پایتون استفاده می کنند. البته که پایتون به دنیای هوش مصنوعی نیز قدم گذشته و واقعاً موفق ظاهر شده است.
زبان برنامه نویسی Ruby ، ساده اما پولساز
Ruby از دسته زبان های برنامه نویسی خاص است که شاید کمتر کسی به سراغ آن برود اما طبق آمارهای درآمدزایی زبان های برنامه نویسی، Ruby توانسته در سال 1403 واقعاً پیشرفت خوبی داشته باشد. Ruby تمرکز اصلی خود را بر روی اپ های موبایل گذاشته است و چون روز به روز وابستگی به چنین اپ های بیشتر می شود، Ruby نیز موفق ظاهر شده و حالا دیگر در بخش پردازش داده هم می تواند عملگرا باشد.
نقطه قوت زبان برنامه نویسی Ruby سادگی در خوانش آن است. البته که این زبان برنامه نویسی به کسانی پیشنهاد می شود که هنوز تازه کار هستند و می خواهند سریعاً به واسطه زبان مشخصی به درآمد قابل قبولی برسند. به راستی که یادگیری زبان Ruby اسان است. اگر به فریمورک Ruby دقت شود مشخص خواهد شد که در نهایت می تواند به بخش Back End سایت ها نیز کمک نماید. روبی زبانی نسبتاً جدید است اما اگر آن را یاد بگیرید واقعاً به پول خوبی خواهید رسید. این روزها روبی تمایل به ورود در برنامه های دسکتاپ داشته و حتی برای اتوماسیون های اداری نیز کم دردسر محسوب می شود.