اوکی صنعت مرجع تخصصی ثبت آگهی صنعتی و فروش صنعتی
چربی گیر فایبرگلاس
تعداد بازدید : 221
چند ماه قبل
- نام شرکت / شخص : اوژن
- تاریخ ثبت: 1398-7-7
- واحد / مقدار : 0
- قیمت : تماس بگیرید
- استان : البرز
- شهر : كرج
- ادرس : هفت تیر کرج
- وب سایت :
- تلفن ثابت :
گروه برنامه نویسی اوکی صنعت هیچ گونه مسئولیتی در برابر صحت اطلاعات آگهی های ثبت شده ندارد.
هشدار پلیس: قبل از هر گونه قرارداد و مبادله مالی از صحت اطلاعات اگهی مطمئن شوید
توضیحات
چربی گیر ها بعنوان یکی از مهمترین تجهیزات در تصفیه فاضلاب خروجی از آشپزخانه ها، رستوران ها و شیرینی پزی ها و بسیاری دیگر از صنایع امروزه مورد توجه کارفرمایان قرار گرفته است.
چربی گیر استیل بدلیل خواص عالی استیل از جمله چربی گریزی استیل و رسانایی در مبحث خنک کاری فاضلاب که پارامتری مهم در جداسازی چربی از پساب می باشد بعنوان بهترین نوع چربی گیر می تواند مورد استفاده قرار گیرد.
بدلیل قیمت بالای حوضچه چربی استیل ، چربی گیر های تولید مهاب به سمت چربی گیر فایبرگلاس سوق داده شده است .
فایبرگلاس نیز همچون استیل چربی گریز است و براحتی می تواند روغن موجود در فاضلاب را از پساب جدا کند.قیمت مواد اولیه فایبرگلاس شامل رزین و االیاف جدیدا جهش زیادی داشته است به همین دلیل قیمت چربی گیر فایبرگلاس را اگر سال قبل از شرکت مهاب استعلام کرده باشید و با سال 98 مقایسه کنید مشاهده خواهید کرد چیزی در حدود 150 درصد قیمت ها افزایش داشته است.
بسیاری از خریداران حوضچه چربی بهنگام استعلام قیمت عنوان چربی گیر صنعتی را در جستجوگر گوگل تایپ می کنند که البته این مفهومی نادرست از چربی گیر صنعتی خواهد بود چرا که چربی گیر صنعتی دستگاهی است که بواسطه آن چربی محلول درون پساب خروجی از کارخانجات صنعتی ، تولید کنندگان محصولات لبنی و ... از طریق نصب این دستگاه گرفته می شود . در حقیقت به این دستگاه، چربی گیر دی ای اف (چربی گیر DAF) می گویند.
چربی گیر رستوران
چربی گیر دستگاهی جهت جداسازی روغن و چربی از مایعات خارج شده از رستوران ، آشپزخانه ، تالار ، قنادی و سایر اماکن عمومی و اداری یا تجاری می باشد که تحت عنوان چربی گیر فاضلاب از آن یاد می شود.
فرآیند تولید پساب چرب در آشپزخانه و رستوران و حذف روغن از آب
روغن های گیاهی و حیوانی به عنوان یکی از منابع اصلی در طبخ غذا به شمار می آیند. در فرآیند طبخ غذا عملیاتی چون شستشوی ظروف آشپزخانه ، آبکشی غذا و خوراکهای چرب و برنج ها و کفشویی آشپزخانه باعث تولید حجم قابل توجهی پساب چرب می شود. این پساب، عمدتا محتوی چربی، روغن و پسماندهای غذا می باشد و در گروه پساب ها و فاضلاب های چرب طبقه بندی می گردد .
مشکلات ناشی از ورود چربی و روغن (FOG) به شبکه فاضلاب
الزام استفاده از حوضچه چربی : ورود فاضلاب های حاوی چربی و روغن به شبکه جمع آوری فاضلاب باعث رسوب ذرات چربی و روغن در دیواره لوله ها و اتصالات و بالتبع گرفتگی (Fouling) اتصالات می شود. از طرف دیگر در اکثر رستوران های بین شهری مستقیماً پساب آشپزخانه را به داخل چاه تخلیه می کنند. این امر باعث گرفتگی روزنه های دیواره چاه و در نتیجه کاهش قدرت جذب چاه می شود. بنابراین استفاده از چربی گیر جهت جداسازی و حذف ذرات چربی و روغن از پساب، قبل از ورود به شبکه فاضلاب امری ضروری می باشد.
استفاده از چربی گیر آشپزخانه جهت حذف چربی از جریان فاضلاب
به منظور جداسازی ذرات چربی و روغن از فاضلاب آشپزخانه و رستوران ها می بایست قبل از اتصال این فاضلاب به شبکه اصلی و یا تخلیه به چاه از یک واحد چربی گیر (Grease Trap) بهره گرفت. استفاده از چربی گیر فایبرگلاس ضمن سادگی کاربرد، هزینه بسیار کمتری را به همراه دارد. با توجه به اینکه چربی دارای وزن مخصوص کمتر از فاضلاب می باشد، در صورت ایجاد شرایط محیطی مناسب، چربی موجود در فاضلاب به راحتی به سطح فاضلاب آمده و می توان آن را از جریان فاضلاب حذف کرد. استفاده از چربی گیر فایبرگلاس این شرایط را برای فاضلاب آشپزخانه ها فراهم می کند و در صورت کاربری مناسب، قادر به حذف بیش از 98 درصد چربی موجود در جریان فاضلاب خواهد بود.
استفاده از فایبرگلاس در ساخت چربی گیر علاوه بر سبکی، باعث استحکام بسیار بالا و طول عمر طولانی آن خواهد شد.
یکی از وظایف چربی گیر فاضلاب رستوران و آشپزخانه، نگهداری پساب چرب و کاهش دمای آن است.
با این عمل حلالیت چربی در داخل فاز آب کاهش پیدا کرده و به دلیل اختلاف دانسیته در سطح فاضلاب جمع می شود. عمده ترین وظیفه دیگر یک چربی گیر رستوران و آشپزخانه جداسازی مواد جامد و پسماند های غذایی موجود در فاضلاب می باشد. چربی گیر فاضلاب معمولا در خارج از آشپزخانه و در داخل زمین نصب می شود تا اجازه جریان ثقلی به فاضلاب چرب داده شود. انتهای لوله خروجی حوضچه چربی در داخل فاضلاب شناور است تا باعث خروج پساب چربی گیری شده شود.
برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره با متخصصان اوژن تماس بگیرید.
09366980281
02191300204
چربی گیر استیل بدلیل خواص عالی استیل از جمله چربی گریزی استیل و رسانایی در مبحث خنک کاری فاضلاب که پارامتری مهم در جداسازی چربی از پساب می باشد بعنوان بهترین نوع چربی گیر می تواند مورد استفاده قرار گیرد.
بدلیل قیمت بالای حوضچه چربی استیل ، چربی گیر های تولید مهاب به سمت چربی گیر فایبرگلاس سوق داده شده است .
فایبرگلاس نیز همچون استیل چربی گریز است و براحتی می تواند روغن موجود در فاضلاب را از پساب جدا کند.قیمت مواد اولیه فایبرگلاس شامل رزین و االیاف جدیدا جهش زیادی داشته است به همین دلیل قیمت چربی گیر فایبرگلاس را اگر سال قبل از شرکت مهاب استعلام کرده باشید و با سال 98 مقایسه کنید مشاهده خواهید کرد چیزی در حدود 150 درصد قیمت ها افزایش داشته است.
بسیاری از خریداران حوضچه چربی بهنگام استعلام قیمت عنوان چربی گیر صنعتی را در جستجوگر گوگل تایپ می کنند که البته این مفهومی نادرست از چربی گیر صنعتی خواهد بود چرا که چربی گیر صنعتی دستگاهی است که بواسطه آن چربی محلول درون پساب خروجی از کارخانجات صنعتی ، تولید کنندگان محصولات لبنی و ... از طریق نصب این دستگاه گرفته می شود . در حقیقت به این دستگاه، چربی گیر دی ای اف (چربی گیر DAF) می گویند.
چربی گیر رستوران
چربی گیر دستگاهی جهت جداسازی روغن و چربی از مایعات خارج شده از رستوران ، آشپزخانه ، تالار ، قنادی و سایر اماکن عمومی و اداری یا تجاری می باشد که تحت عنوان چربی گیر فاضلاب از آن یاد می شود.
فرآیند تولید پساب چرب در آشپزخانه و رستوران و حذف روغن از آب
روغن های گیاهی و حیوانی به عنوان یکی از منابع اصلی در طبخ غذا به شمار می آیند. در فرآیند طبخ غذا عملیاتی چون شستشوی ظروف آشپزخانه ، آبکشی غذا و خوراکهای چرب و برنج ها و کفشویی آشپزخانه باعث تولید حجم قابل توجهی پساب چرب می شود. این پساب، عمدتا محتوی چربی، روغن و پسماندهای غذا می باشد و در گروه پساب ها و فاضلاب های چرب طبقه بندی می گردد .
مشکلات ناشی از ورود چربی و روغن (FOG) به شبکه فاضلاب
الزام استفاده از حوضچه چربی : ورود فاضلاب های حاوی چربی و روغن به شبکه جمع آوری فاضلاب باعث رسوب ذرات چربی و روغن در دیواره لوله ها و اتصالات و بالتبع گرفتگی (Fouling) اتصالات می شود. از طرف دیگر در اکثر رستوران های بین شهری مستقیماً پساب آشپزخانه را به داخل چاه تخلیه می کنند. این امر باعث گرفتگی روزنه های دیواره چاه و در نتیجه کاهش قدرت جذب چاه می شود. بنابراین استفاده از چربی گیر جهت جداسازی و حذف ذرات چربی و روغن از پساب، قبل از ورود به شبکه فاضلاب امری ضروری می باشد.
استفاده از چربی گیر آشپزخانه جهت حذف چربی از جریان فاضلاب
به منظور جداسازی ذرات چربی و روغن از فاضلاب آشپزخانه و رستوران ها می بایست قبل از اتصال این فاضلاب به شبکه اصلی و یا تخلیه به چاه از یک واحد چربی گیر (Grease Trap) بهره گرفت. استفاده از چربی گیر فایبرگلاس ضمن سادگی کاربرد، هزینه بسیار کمتری را به همراه دارد. با توجه به اینکه چربی دارای وزن مخصوص کمتر از فاضلاب می باشد، در صورت ایجاد شرایط محیطی مناسب، چربی موجود در فاضلاب به راحتی به سطح فاضلاب آمده و می توان آن را از جریان فاضلاب حذف کرد. استفاده از چربی گیر فایبرگلاس این شرایط را برای فاضلاب آشپزخانه ها فراهم می کند و در صورت کاربری مناسب، قادر به حذف بیش از 98 درصد چربی موجود در جریان فاضلاب خواهد بود.
استفاده از فایبرگلاس در ساخت چربی گیر علاوه بر سبکی، باعث استحکام بسیار بالا و طول عمر طولانی آن خواهد شد.
یکی از وظایف چربی گیر فاضلاب رستوران و آشپزخانه، نگهداری پساب چرب و کاهش دمای آن است.
با این عمل حلالیت چربی در داخل فاز آب کاهش پیدا کرده و به دلیل اختلاف دانسیته در سطح فاضلاب جمع می شود. عمده ترین وظیفه دیگر یک چربی گیر رستوران و آشپزخانه جداسازی مواد جامد و پسماند های غذایی موجود در فاضلاب می باشد. چربی گیر فاضلاب معمولا در خارج از آشپزخانه و در داخل زمین نصب می شود تا اجازه جریان ثقلی به فاضلاب چرب داده شود. انتهای لوله خروجی حوضچه چربی در داخل فاضلاب شناور است تا باعث خروج پساب چربی گیری شده شود.
برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره با متخصصان اوژن تماس بگیرید.
09366980281
02191300204